titeltitelHuvudrätt – mental träning för alla är en enkel, mental kokbok sprungen ur erfarenhet och forskning. I den finns recept på lättsmälta portioner. Gott om plats för noteringar, frågor och svar. Praktiska övningar. Må bra! Utveckla dig själv, din organisation. Nystarta eller fortsätt med mental träning. I nuet. För framtiden. Alla har nytta av de verktyg för mental träning som många elitidrottare använt sig av i decennier.

Bakom boken står:

unestal

 

 

 

 

 

Lars-Eric Uneståhl
Fil. dr i psykologi, rektor för Skandinaviska Ledarhögskolan, forskare och föreläsare. Har jobbat med mental träning i närmare femtio år och har utbildat tiotusentals människor i personlig utveckling. Hans lugna röst är välkänd för de flesta som tränat avslappning. www.slh.nu

johan

 

 

 

 

 

Johan Olsson
Världsmästare på längdskidor. Spårar i boken med handskrivna kommentarer i marginalen, direkt ur johanolssonhjärnan. Är inte den omänsklig? Kanske lite, men även Johan ställs inför ekvationen karriär och privatliv. Familjeliv.
www.annajohan.se

stig

 

 

 

 

 

Stig Wiklund
Mental coach. Coachar med glädje och systematik människor inom idrott, politik, näringsliv och andra organisationer. Han bjuder i boken på mentala coachövningar för vardag och topprestation. Och inte minst ett och annat stänk champagne.
www.positivakicken.se

sara

 

 

 

 

 

Sara Olsson
Författare. Har tidigare gett ut böckerna Vägen tillbaka med Helena Ekholm och Våga välja eget spår med Anna och Johan Olsson, samt diktsamlingen Viskningar och grus och den poetiska berättelsen Träsmak. www.saraolsson.se

 

Ekerlids Förlag
www.ekerlids.com